Bibliotheek

Alle kennis bij de hand

In deze bibliotheek vindt u honderden wetenswaardigheden, kenmerken, overzichten en thema's met betrekking tot het houden van koi, en in het bijzonder hun ontwikkeling!

De opzet van de bibliotheek is eenvoudig, elk onderwerp heeft een eigen schap. Op dit moment zijn dat de volgende onderwerpen:


Op iedere schap vind u op de meeste pagina's een index van de onderwerpen en terminologie. Het aanklikken van deze onderwerpen en termen is een uitermate handige manier om snel te navigeren in de hoeveelheid informatie als u weet wat u zoekt. In de onderstaande afbeelding ziet u hoe deze is opgebouwd:

handleiding_OPENED

De opbouw is gerealiseerd middels een:

  • Categorie (linker blok). Een Categorie is een hoofdonderwerp waarbinnen verschillende artikelen geplaatst kunnen zijn. Ze zijn bedoeld om een groepering op onderwerp te realiseren.
  • Tag/Index (rechter blok). Tags zijn te gebruiken als een index over alle artikelen, en selecteren alle artikelen waar de index in voorkomt (dus ook over verschillende Categorieën heen!).

Hiermee is alle informatie met een enkele handeling letterlijk onder handbereik!

Wij wensen u veel plezier met lezen van de verschillende artikelen en het toepassen van de kennis op uw eigen of gewenste koi! Heeft u een leuk idee, maak dit kenbaar via de contact-pagina!

Respecteer onderstaande licentie wanneer u content kopieert van deze site:


Stacks Image p1039_n6902
Stacks Image p1039_n6904
Stacks Image p1039_n6906

Heeft u gezien dat koi-ontwikkeling.info helemaal vrij is van banners en andere reclame? En zou u graag willen dat dit in de toekomst ook zo blijft?
Overweeg dan een kleine bijdrage en klik op de button hieronder, alvast bedankt hiervoor!